avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia Spania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia Spania

Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti cum se poate proceda pentru acordarea pensiei din Spania pentru perioada lucrata acolo..mama a lucrat 4 ani si 6 luni cu acte ..acum are varsta de 64 ani..si are pensie in Romania pentru limita de varsta
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:17, 17 August 2016
Gasiti aici procedura de obtinere pensie pentru perioada lucrata in tari UE, inclusiv Spania: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata maia1956 maia1956 Tatal meu are 32 ani lucrati in romania si 5 ani lucrati in spania.....cind poate iesi la pensie anticipata........si cum se procedeaza cu ani lucrati in ... (vezi toată discuția)
Pensie din italia Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Apelez la bunavointa dvs pt a lamuri o situatie: O doamna a depus anul acesta dosarul de pensie in Romania, pt limita de varsta (60 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala (romania si spania) CorinaTM CorinaTM Buna ziua! Mama mea in varsta de 64 de ani a lucrat la CAP 8 ani (acest numar a reiesit in urma unor calcule facute de o doamna de la Casa de pensii Timis), ... (vezi toată discuția)