avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 suspendari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 suspendari

Am si eu o intrebare am o suspendare de 11 luni si acum sunt acuzat pentru trafic de cannabis exista vreo solutie de a nu fi inchis?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:05, 15 Octombrie 2016
întreb:suspendarea de 11 luni, pentru ce faptă?
Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii
accident din culpa
Fara a se analiza în concret condamnarea anterioara nu se poate ști exact.
Dacă e din culpa pe accident rutier condamnarea anterioara se poate ajunge la suspendare cu avocat care sa va apere foarte bine.
Dacă nu e culpa la vechea condamnare nu se poate suspendare acum.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
prima fapta am fost condamnat pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa prevazuta de art.180 alin.2 raportat la alin.4 cod penal cu aplicarea prevederilor art.320 cod procedura penala la pedeapsa 11 luni inchisoare. Conform art.81 art.82 cod penal s a dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei inchisorii aplicate inculpatului si implicit a pedepselor acesorii potrivit art.71 alin.5 cod penal sens in care s a stabilit un termen de incercare de 2 ani si 11 luni. In urma accidentului victima a necesitat de 55-58 de zile ingrijiri medicale producandu i o infirmitate fizica permanenta si a ramas fara gust fara miros si infirmitatea cauzata de lipsa substantei osoase fiind ireversibile. Iar fapta de acum este trafic de droguri de risc mai precis cannabis 93,8 trafic si consum.Va multumesc astept un raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Permis auto - condamnare, examen claudiuywz claudiuywz Ora estimata: 08:30 Complet: C8 C.P./FOND Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de către reprezentantul Ministerului Public cu ... (vezi toată discuția)
Permis anulat aalleexx56 aalleexx56 Buna ziua, va rog frumos ajutati ma cu un raspuns. in urma cu 1 an mi s a anulat permisul in urma unei decizii definitive judecatoresti ,,atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Hotarare/dosar penal/in baza art. 87al1 din oug 195/2002 mirceapmf mirceapmf 04.03.2014 Ora estimata: 09:00 Complet: S2 C 2 A Tip solutie: Admis apel Solutia pe scurt: Dp.231/A- În baza art. 386 alin. 1 C.p.p. respinge ca nefondată ... (vezi toată discuția)