avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj imobil fara intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj imobil fara intabulare

Am un teren cumparat inainte de casatorie pe care am construit dupa casatorie o cabana fara autorizatie si care figureaza ca anexa la impozit.Nu am facut intabulare.Pot sa vand fara semnatura sotului?










Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:25, 15 August 2016
Vanzarea trebuie facuta prin act notarial, cu toate cerintele legale in acest sens, cadastru, intabulare, etc, iar sotul, pentru ca-i sot, are drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , detin o casa de la parintii mei cu contract de vanzare ... ionelitaroby ionelitaroby Buna seara , detin o casa de la parintii mei cu contract de vanzare cumparare cu drept de intretinere pana la decesul lor , din unele neintelegeri intre ei si ... (vezi toată discuția)
Constructie fara acte LidiaMuraru LidiaMuraru Buna ziua, Pe terenul proprietate personala i/am dat voie sorei mele sa reconstruiasca un grajd care nu a fost trecut in acte cand am cumparat terenul ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate imobil Beregan Beregan Eu si prietenul meu am cumparat un teren inainte de casatorie, toate actele contract de vanzare cumparare teren,pe teren am construit casa si autorizatia de ... (vezi toată discuția)