buna ziua,am deja o firma organizatoare de jocuri de noroc.am luat licentele la ultima comisie din 18.06.09.la acea data se aplica vechea lege,adica un nr minim de 5 aparate.licentele sunt valabile pana pe data de 18.06.10.as vrea sa stiu,pt ca nu imi este foarte clar daca mai pot continua?taxele am inteles k se apilca si pt noi,dar as vrea sa stiu daca ma mai pot extinde si daca mai pot lua licente pt inca 6 aparate pe care am apucat sa le cumpar deja.si cand trebuie sa am acel numar de minim 50 de aparate,in momentul in care depun actele pt alte licente sau pana cand imi expira vechile licente?multumesc anticipat...
Mai multe informatii veti gasi in OUG 77/2009 care va intra in vigoare la 24 septembrie orcim cele 5o de aparate trebuie sa existe la momentul cind depuneti actele pentru licenta, sacderea sub acest numar duce la ineficcaitatea licentei
Poker online
ionut_2010
Buna seara,
As dori sa stiu daca este legal sa joci poker online pe un site care nu este din Romania dar este in UE.Am citit pe un alt forum ceva despre Legea ... (vezi toată discuția)
Ce solutie exista?
kro14
ce solutie exista la problema mea?acum 15 ani undeva la tara,am construit o casa pe un loc de casa mai vechi,adica era casa batrineasca al bunicii sotului meu ... (vezi toată discuția)