avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lmobil executat deja, dare in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lmobil executat deja, dare in plata

1. credit in franci elvetieni
2. nu s-a mai putut plati iar banca a excutat silit imobilul
3. omul a ramas si cu vreo 50 000 eur datorie
4. volksb a cesionat creditul unei firme straine de recuperari
5. omului I se popreste in continuare
----------------------------------
Intrebare: de vreme ce nu mai poate da in plata imobilul(deja executat) poate sa faca notificare in baza art 8 al. 5 din lege si sa ceara remiterea de datorie -vand in vedere ca I-au vandut bunul- si sa constate ca nu mai are datorie ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel1gabi , utilizator 23:38, 31 August 2016
Da, se poate .
exista cumva niste indrumari mai concrete ? multumesc
am inteles ca se face intai notificare la banca. trebuie si la cel ce a preluat creanta ?
se merge direct in instanta.nu aveti ce notificare sa faceti.
conform art 5 zice ca trebuie notificare mai intai si abia apoi se da in judecata cf. art 8 al. 5

Alte discuții în legătură

Inadmisibilitate contstatie pe art 8.5 leg 77 Gabriel1gabi Gabriel1gabi s-a facut notificare pe art 8.5 din lege (doar stingere datorie, imobilul fiind vandut deja) - rabon au contestat. dar contestatia e admisibila doar pt ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)
Despre executare persoana fizica garanta Dahrma Dahrma Executorul judecatoresc pune poprire pe contul de salar al unei persoane,pentru neachitarea unui credit.Executorul judecatoresc are bunuri mobiliare gajate de ... (vezi toată discuția)