avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare

Deci problema . Sa intocmit un contract dar persoana a refuzat semnarea contractului pentru servicii . Se poate emite factura? se poate factura fara un contract semnat? Chestia e ca se factureaza dar in baza la ce fara un contract? M-ar interesa o lege/ articol ca sa pot sa ii explic la doamna . Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 August 2016
HoratiuBut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bratescu Madalina Elena , Contabil 00:40, 19 August 2016
Fara semnatura partilor contractul nu are nici o valoare.
Problema este ca nu este un contract. ma intereseaza daca se poate factura servicile prestate fara un contract. O data ce el a refuzat semnarea contractul nu exista
Ultima modificare: Marți, 9 August 2016
HoratiuBut, utilizator
Daca serviciu prestat de catre Dvs. are caracter ocazitional, nu este necesara incheierea unui contract. Trebuie sa specificati pe factura "Aceasta factura tine loc de contract".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura de primire de pe factura reprezinta obligatie de plata? marius_ionita marius_ionita Buna ziua! Ieri am primit de la un prestator 3 facturi la plata. secretara a semnat pe toate de primire. Problema este ca printre acestea 3 sa afla una care ... (vezi toată discuția)
Facturare dupa 2 ani aura.radulescu aura.radulescu As vrea sa pun o problema pe forum dar nu pot. Ce se intampla oare? In sfarsit a aparut.. Acum pot sa va spun ce problema am si sa va cer ajutorul sau sfatul. ... (vezi toată discuția)
Semnarea facturii cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare legata de facturi: 1.)In momentul cand se semneaza o factura de primire, asta insemana ca esti de acord cu suma respectiva de pe ... (vezi toată discuția)