avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto asigurare carpatica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto asigurare carpatica

Buna ziua . Am fost lovit de un tanar care conducea masina firmei aceasta fiind asigurata la Carpatica . La 2 zile dupa incident Carpatica Asigurari au intrat in faliment . Nu stiu cum sa procedez . Am urmatoarele optiuni : sa accept banii in regie proprie , bani care vin de la fondul de garantare in cateva luni ; sa imi repar masina la un service partener cu Carpatica nu mai pot deoarece sunt in faliment ; sa imi repar masina la un service autorizat RAR si sa ma duc cu factura fiscala sa o depun la fondul de garantare pentru a primi banii inapoi . Care ar fi metoda cea mai sigura in care imi pot recupera 100% banii ?

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Cine plătește o dauna asigurata de carpatica? Franciscdaniel Franciscdaniel Cine și când se plătește o dauna produsă de un asigurat CARPATICA? Am fost lovit de un asigurat Carpatica si am dauna mare la autoturism și nu am bani ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Daune accident nicola65 nicola65 buna ziua,am avut un accident cu o masina in septembrie 2016 care avea asigurarea la carpatica,am facut dosar de dauna iar de atunci astept un raspuns si banii ... (vezi toată discuția)