avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cine plătește o dauna asigurata de carpatica?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cine plătește o dauna asigurata de carpatica?

Cine și când se plătește o dauna produsă de un asigurat CARPATICA? Am fost lovit de un asigurat Carpatica si am dauna mare la autoturism și nu am bani sa-mi repar mașina. Aceasta este nedeplasabila iar eu trebuie sa fac zilnic naveta in oras la 15 km la serviciu și sa duc copiii la școală. Sunt dependent de autoturism. CE pot face pentru rezolvare cât mai rapida a daunei?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 21:23, 10 Noiembrie 2016
Carpatica a intrat in insolventa. nLichidatorul judiciar al Carpatica va trebui sa se ocupe de acest lucru.nPuteti sa trimiteti o notificare catre acesta prin care s-ai solicitati plata daunei.nIn functie de raspunsul primit veti putea actiona mai departe.nnDin pacate, rezolvarea problemei dvs. este
Plateste Fondul De Garantare al Asiguratilor, dar doar dupa ce falimentul Societatii Carpatica este definitivat printr-o hotarare judecatoreasca.
Pana atunci puteti de acum sa deschideti dosar de dauna la FGA. [ link extern ] /
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru factura neplatita de fondul de garantare a asigurărilor victoria65 victoria65 In luna aprilie 2016 maşina sotiei mele a fost acroşată de un alt autoturism care a virat stânga fără să se asigure, producându-i câteva daune ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Notificare fondul de garantare a asiguratilor (fga) - procura cerere plata s.dan s.dan Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie in privinta unei notificari pe care am primit-o de la Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA). In urma cu ... (vezi toată discuția)