avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune accident

buna ziua,am avut un accident cu o masina in septembrie 2016 care avea asigurarea la carpatica,am facut dosar de dauna iar de atunci astept un raspuns si banii pt repararea masinii.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:54, 9 Iunie 2017
Trebuie sa va adresati Fondului de Garantare . Carpatica e in faliment, o sa asteptati raspuns mult si bine !
Unde ati depus dosarul de dauna? Societatea de asigurari Carpatica este in faliment. Nu stiu daca a fost declarat pe cale judecatoreasca falimentul acestei societati. Interesati-va unde se afla dosarul dvs. de dauna. Dosarul trebuie sa ajunga la Fondul de Garantare a Asigurarilor. Plata despagubirii se va face de catre acest Fond, dar numai dupa declararea oficiala a falimentului societatii Carpatica. O sa aveti putin cam mult de asteptat intrucat Fondul de Garantare a Asigurarilor va plati toate dosarele deschise la Carpatica din intreaga tara.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna carpatica fga xyzc123 xyzc123 Buna ziua, Am incheiat o polita de asigurare CASCO la Carpatica la inceputul lui Iulie 2016. Peste vreo 2 saptamani am avut un incident. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie. ovi2005_cj ovi2005_cj Am avut un accident de circulatie in care am fost lovit din spate si proiectat in vehiculul din fata mea, astfel masina mea a fost avariata si in fata si in ... (vezi toată discuția)