avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am nici un venit,ce sa fac ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am nici un venit,ce sa fac ?

Buna ziua

Dupa mai bine de 30 de ani de munca,am ramas fara servici,am 52 de ani si nu prea ma mai angajeaza nimeni,nu am nici un venit iar pana la pensie anticipata mai sunt 8 ani,ce drepturi si am in aceste conditii ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 10 August 2016
Inscrieti-va la AJOFM pentru obtinerea somajului timp de 1 an iar in aceasta perioada cautati un loc de munca. AJOFM organizeaza cursuri de formare si recalificare gratuite.
Din pacate, dupa varsta de 50 de ani se pare ca resursa umana chiar calificata nu mai este de folos.
1. Incercati la primarie pentru un ajutor social.

2. Cititi pe:
[ link extern ]
si ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.
cyan a scris:

Inscrieti-va la AJOFM pentru obtinerea somajului timp de 1 an ..

Poate beneficia de indemnizatia de somaj, numai daca raportul de munca a incetat din motive neimputabile salariatului , in caz contrar se poate inscrie ca persoana in cautarea unui loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de calificare/somaj?!? Diana P Diana P Buna ziua, am cateva intrebari la care doresc sa primesc raspunsuri. Am urmat Facultatea de Medicina Veterinara timp de 4 ani,iar din motive personale a ... (vezi toată discuția)
Somaj sau nu? kala kala buna, ma numesc Calin si am fost angajat al cai ferate ntimp de 20 ani( intrerupt doar de stagiu militar), pana in anul 2007 cand am intrerupt contractul de ... (vezi toată discuția)
Cursuri gratuite pentru pensionari incadrati in gr. 3 de invaliditate finantate de ue balerina balerina O pensionara cu gr 3, cu drept de munca part time, cautatoare de loc de munca, poate face cursuri gratuite finantate de Fondurile europene? Exista vreo ... (vezi toată discuția)