avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cursuri de calificare/Somaj?!?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cursuri de calificare/Somaj?!?

Buna ziua,
am cateva intrebari la care doresc sa primesc raspunsuri. Am urmat Facultatea de Medicina Veterinara timp de 4 ani,iar din motive personale a trebuit sa renunt. Nu am nici un fel de calificare.
As dori sa stiu daca in situatia aceasta pot beneficia de ajutor de somaj si de cursuri gratuite in cadrul AJOFM?
Multumesc,Diana
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:59, 26 Martie 2009
Nefiind absolventa a facultatii respective nu puteti beneficia de indemnizatie de somaj. In cazul in care indeplineati aceasta conditie trebuia sa va inscrieti la AJOFM intermen de 60 de zile de la absolvire.
Va puteti inscrie la AJOFM ca persoana in cautare de loc de munca si veti beneficia de formele de calificare pe care le organizeaza aceasta institutie. Mergeti cat mai repede la AJOFM/ALOFM de care apartineti pentru ca acum cand sunt multi someri se fac multe cursuri de calificare/recalificare.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am nici un venit,ce sa fac ? eu45ani eu45ani Buna ziua Dupa mai bine de 30 de ani de munca,am ramas fara servici,am 52 de ani si nu prea ma mai angajeaza nimeni,nu am nici un venit iar pana la pensie ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)
Somaj sau nu? kala kala buna, ma numesc Calin si am fost angajat al cai ferate ntimp de 20 ani( intrerupt doar de stagiu militar), pana in anul 2007 cand am intrerupt contractul de ... (vezi toată discuția)