avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatii despre divort de cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatii despre divort de cetatean strain

Buna ziua,sunt casatorita de 5 ani cu cetatean turc,casatoria avand loc la Consulatul General al Romaniei la Izmir-Turcia.Amandoi suntem de acord in privinta divortului,nu avem copii si nici bunuri de impartit.El acum locuieste in Germania,iar eu m-am intors in Romania.El nu are certificat de nastere.Ce acte avem nevoie,cat dureaza si daca e posibil sa divortam in Romania?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Asiral24 , utilizator 13:09, 29 August 2016
Dacă el va avea avocat angajat divorțați ușor dacă veniți la proces dvs.
Dacă nu veniți la proces va trebuie avocat și deja e mai complicat.
Va multumesc pentru raspuns. Am incercat la notar ca dureaza mai putin,dar ma trimit de la unul la altul si nici nu imi dau in raspuns concret pentru situatia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

detalii divort buna seara! as avea nevoie de cateva sfaturi ,sunt casatorita ... A.I.M A.I.M Buna Seara! As avea nevoie de cateva sfaturi ,sunt casatorita in Romania ,cu domiciliul în Belgia. Eu si sotul nu ne intelegem mai deloc,as vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ? magda dima magda dima buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi ... (vezi toată discuția)
Info pentru divort de cetatean sirian mariana3315 mariana3315 Buna ziua, as dori si eu niste informati in legatura cu casatoria mea cu un cetatean sirian. In 2001 m am casatorit in siria si in 2004 am plecat de acolo , ... (vezi toată discuția)