avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Card sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Card sanatate

Mama si-a pierdut cardul de sanatate. A fost la Casa de asigurai cu copia de buletin, a comletat o cerere si a platit 15 lei. A primit o adeverinta valabila 60 de zile. I s-a spus ca nu se mai emit carduri de sanatate si trebuie reinnoita adeverinta la fiecare 60 de zile. Eu am citit pe site-ul d-voastra ca cei 15 lei sunt pentru dublura cardului si transmitere. Acuma nu mai inteleg nimic. Daca nu se mai dau carduri sau dubluri atunci de ce mai platesc 15 lei ??? Sau daca am platit de ce nu se primeste dublura a cardului ???
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 17:00, 11 August 2016
ordinul pentru duplicat este in vigoare- cel putin asa imi arata programul legislativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate furat bebibebo bebibebo Buna seara. Cardul meu de sanatate a fost livrat la adresa din buletin, adica la tatal meu. Parintii sunt implicati intr-un proces de partaj, astfel situatia ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Alinapo Alinapo Buna ziua. Am pierdut cardul de sanatate si am mers la CAS Dolj pentru a cere un alt card. Raspunsul dat de cei de la CAS a fost ca nu pot sa emita un alt card ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate CristinaTeo1 CristinaTeo1 Buna. Am pierdut acum ceva timp cardul de sănătate și am nevoie de altul. Problema este ca eu locuiesc în Constanta acum dar medicul meu de familie este in ... (vezi toată discuția)