avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate

Buna. Am pierdut acum ceva timp cardul de sănătate și am nevoie de altul. Problema este ca eu locuiesc în Constanta acum dar medicul meu de familie este in Vaslui. Fiind gravidă in 7 luni nu imi permit sa călătoresc o distanță atat de mare. Exista o solutie pentru a căpăta alt card de sănătate fara a fi nevoită să călătoresc pana la Vaslui ? Voi avea nevoie de card in momentul in care voi naște. As dori sa imi schimb si doctorul de familie in Constanta dar din nou intervine problema calatoritului. V-as fi foarte recunoscătoare daca ma-ti ajuta cu un sfat.
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2018
CristinaTeo1, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:40, 17 Martie 2018
Descarcati de pe site-ul lor o cerere pt emitere duplicat si mergeti la posta sa depuneti , platiti acolo si taxa. Cand aveti cardul mergeti la un medic unde vreti sa fiti si acela rezolva cu transferul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical shumy shumy Buna dimineata. Sotia mea este insarcinata in 25 de saptamani. Am vrea ca pana intra in concediul prenatal, undeva la jumatatea lunii februarie dupa ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate, stabilire pin simona simona  simona simona Buna ziua! va rog sa binevoiti a-mi spune , daca in cazul cardului de sanatate,in momentul cind acesta este activat de catre doctorul de ... (vezi toată discuția)
Medic de familie Niculescu_Adrian Niculescu_Adrian M-am mutat de curand in Bucuresti cu, chirie si am adresa de domiciliu in alt oras. Pentru a-mi schimba medicul de familie am nevoie de viza de flotant? (vezi toată discuția)