avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa si faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa si faliment

Buna ziua.
Ne-am inscris la masa credala a debitoarei impotriva careia s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolventa, cererea fiind admisa cu suma ceruta. Dupa o perioda impotriva debitoarei s-a dispus deschiderea procedurii de faliment fiind notificati de lichidatorul judiciar sa ne inscriem la masa credala prin depunerea cererii de admitere a creantelor nascute in timpul procedurii.
Neavand creante de recuperat in timpul procedurii ci doar cele anterioare deschiderii procedurii care ne-au si fost admise, ......aceasta cerere initiala admisa inainte de intrarea in faliment isi produce efectele si dupa ce debitoarea a intrat in faliment?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gillu , utilizator 13:08, 11 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)