avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit CASS

Buna ziua,

Sunt salariat (2 locuri de munca) si obtin veniruri din salarii la care platesc CASS. In acelasi timp am un apartament inchiriat legal la care TREBUIE sa platesc CASS.
Intrebare:
1.Exista posibilitatea sa nu mai platesc CASS la apartamentu inchiriat?
2. Pot ca aceasta taxa sa fie virata in contul unui frate (vitreg) care nu are venituri?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Eduardos , utilizator 17:54, 18 August 2016
Nu puteti sa fentati fiscul pe aceasta tema a platii cass-ului la venitul incasat din inchiriere pe baza de contract inregistrat.
Ca o completare, in relatiile cu statul suntem pe cont propriu.
:-/
Multumesc mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie 2 proprietari GabrielaC81 GabrielaC81 Buna seara, Detin impreuna cu fratele meu un apartament (mostenire) in cota 1/2 fiecare. Doresc sa inchiriez acest apartament prin contract inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Plata cass la venitul din inchiriere Nedmer Nedmer La veniturile totale din chirii CASS nu se plătește sub plafonul de 24960 lei , veniturile brute sau nete ? (vezi toată discuția)
Pfa - activitate dependenta mt2015 mt2015 Buna ziua, Am primit de la firma pentru care prestez servicii o adeverinta pe care sa o depun la fisc in care este specificat ca activitatea mea este ... (vezi toată discuția)