avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua - consum de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua - consum de marijuana

buna ziua in legatura cu consumul de marijuana daca pot zice asa .. eu sunt chemat la politie in legatura cu consumul de marijuana dar care e problema ca am consumat doar o data acum cateva luni dar eu nu stiu fuma infine.. si am vandut la un baiat un telefon si mi a platit o suma de bani si mi a dat maxim jumatete de gram de iarba a zis ca gratis si am fumat cu verisorul meu si eu dupaia gata nu am mai fumat . dar varu meu ma pus pe mine sa il sun de cateva ori si sa merg cu el sa cumparam de la el ce trebuie sa fac eu acuma luni dimineata trebuie sa ma prezint la politie va rog un sfat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:28, 11 August 2016
poate sa imi spuna cineva ceva?! o sugestie va rog?
Buna ziua
va duceti la politie cu un avocat.
da intradevar luni am sa merg.. dar m-au solicitat in calitate de suspect dar nu inteleg daca risc ceva grav sau foarte grav..! si daca se fac analize .. sau ceva eu as dori sa se faca sa vada ca nu consum am consumat o data 1 fum si atat
vicar a scris:

Buna ziua
va duceti la politie cu un avocat.

Acest sfat este foarte bun deoarece avocatul se poate orieta la fata locului.

Nu e vorba ca ati fumat ci mai mult de atat...
E posibil insa sa scapati cu bine si fara cazier daca avocatul va ajuta la aparare.
In astfel de cazuri trebuie stiut in primul rand ce este cel mai bine...si sa nu suparati procurorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana Ionut Razvan Ionut Razvan In urma cu putin timp, o saptamana , am fost gasit intr.un parc, cu mai putin de jumatate de gram de marijuana si o tigara confectionata! Am depus o ... (vezi toată discuția)
Custodie copil din concubinaj AlinaM6 AlinaM6 Am 18 ani sunt încă eleva in clasa a 12 a. Am un băiețel în vârstă de un si o lună .... m am despărțit de tatăl lui in urma cu 8 luni deoarece ... (vezi toată discuția)