Am 18 ani sunt încă eleva in clasa a 12 a. Am un băiețel în vârstă de un si o lună .... m am despărțit de tatăl lui in urma cu 8 luni deoarece devenise violent, bea alcool in fiecare zi, fuma iarba aproape zilnic, nu ma ajuta cu copilul. Ne certam non stop . El are 22 de ani și lucrează. Pana in luna decembrie nu a plătit nici un leu pentru copil, ce e drept nici nu mi am dorit nici eu nici familia mea care ma sprijină în creșterea copilului . Copilul de la 2 săptămâni de viață (pana in prezent )face kinetoterapie, tatăl lui nu l a dus nici o dată la ședințe. El si in prezent fumează marijuana .Mentionez si faptul ca eu sunt intr o relatie,dar nu imi neglijez copilul...cu excepția orelor de curs eu sunt in permanenta cu copilul. În această situație cum pot proceda. Nu mi as dori custodia comună..... Nu doresc ca el sa mai aiba legatura cu copilul. As dori un contact al unui avocat specializat în acest domeniu din București . Va multumesc
Va stau la dispoziție cu datele de contact din profil. Dacă nu aveți venituri va pot ajuta sa depuneti cerere de ajutor public judiciar pentru a obține un avocat din oficiu.
Dacă dovediți că este dependent de consumul de droguri și că dă dovadă de dezinteres grav, aveți șanse ca instanța să decidă exercitarea autoritații părintești în mod exclusiv.
În orice condiții, tatăl are dreptul la legături personale cu copilul (vizite), iar dacă nu vă înțelegeți va decide instanța în locul dvs.
Consum iarba
reyks
salut,
doresc niste sfaturi daca se poate in legatura cu consumul de iarba. un prieten de-al meu a fost audiat ca martor intr-un caz penal in care au fost ... (vezi toată discuția)