avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ordonanta 20
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ordonanta 20

As avea o intrebare .Lucrez la o primarie la resurse umane, incepatoare. Sunt 5 consileri asisteniti 2 cu treapta I cu un salar , unul cu treapta II cu alt sasar si unul cu treapta III cu alt salar. In acest caz cum aplic ordonanta 20?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 09:46, 12 August 2016
Daca sunt toti asistenti dar pe trepte diferite conform ordonantei nu trebuie sa-i aduceti pe toti la acelasi nivel, adica la treapa 1?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar public dupa noua ordonanta popescucarmen popescucarmen buna ziua!as vrea sa stiu daca dupa noua ordonanta cu cresterile salariale la bugetari in functionar dintr-o primarie incadrat pe inspector principal III,o sa ... (vezi toată discuția)
Ord. 20 din 2016 BALOSINRODICA BALOSINRODICA Daca in cadrul aceleiasi institutii, respectiv si in statul de functii, functionari publici, sunt 3 functii similare treapta de salarizare III, conform ... (vezi toată discuția)
Evaluare puisor_i2000 puisor_i2000 In data de 17.11.2008 m-am angajat la o unitate sanitara in functia de inspector resurse umane......Conform evaluarii anuale urma ca in anul 2010 sa mi se ... (vezi toată discuția)