avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ord. 20 din 2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ord. 20 din 2016

Daca in cadrul aceleiasi institutii, respectiv si in statul de functii, functionari publici, sunt 3 functii similare treapta de salarizare III, conform ordonantei 20 pot fi incadrati pe treapta I, chiar daca in institutie si in statul de functii nu exista aceeasi functie pe treapta I salarizare si unde se face explicit in ordonanta acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:33, 4 August 2016
Nu. Vor primi treapta 1 doar acei functionari treapta 3 in a caror institutie are cineva treapa 1. Asta ca sa-i aduca la acelasi nivel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare auditor Kati73 Kati73 Buna ziua, Am fost inspector superior treapta de salarizare III (datorita faptului ca in cadrul institutiei noastre nu s-a putut avansa pe trepte superioare ... (vezi toată discuția)
Salarizare ordonanta 20/2016 BALOSINRODICA BALOSINRODICA Revin cu intrebarea mea, in prima nu am fost suficient de explicita. In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public dupa noua ordonanta popescucarmen popescucarmen buna ziua!as vrea sa stiu daca dupa noua ordonanta cu cresterile salariale la bugetari in functionar dintr-o primarie incadrat pe inspector principal III,o sa ... (vezi toată discuția)