avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderi de apa. Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderi de apa. Asociatia de proprietari

Buna seara,
Sunt plecat din tara din luna aprilie 2016 si am facut cerere la asociatia de proprietari precum nu mai locuiesc in apartamentul meu. In luna curenta am fost informat ca am de platit 90 de metri cubi apa pe perioada cat am fost plecata intrucat la citirea apometrului s-a descoperit ca acesta indica 90 de metri consumati . Ce ma consiliati sa fac in conditiile sus mentionate? Sunt obligat sa platesc chiar daca am facut cerere si prin absurd s-ar fi defectat apometrul?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:51, 12 August 2016
Eu tot nu am inteles daca robinetul situat inaintea apometrului a fost inchis sau nu atunci cand proprietarul a plecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a stabilit un consum foarte mare de apă la baie (peste 400 mc). Într-adevăr am o defecțiune încă neremediată, dar chiar și-așa consumul mi se pare enorm. mă puteți sfătui ce să fac? Abby_Aimee Abby_Aimee A reiesit ca am un consum lunar foarte mare la apa rece la baie, este vorba de 400 si ceva de mc, un consum imens. Am, intr-adevar, o scurgere la apa rece pe ... (vezi toată discuția)
Pierdere de apa orsaia2006 orsaia2006 am urmatoarea intrebare ...daca un propietar din cadrul unei as de prop refuza sa plateasca suma de 3 ron ,suma ce reprezinta pierderea de apa pe parte comuna ... (vezi toată discuția)
Factura apa rece mare black_fn black_fn Buna ziua, Am stat in chirie 3 luni intr-o garsoniera si am platit la zi facturile pentru intretinere. In fiecare luna venea un reprezentat a administratiei ... (vezi toată discuția)