avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada stimulent insertie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada stimulent insertie crestere copil

Buna seara,
As dori sa ma ajutati, va rog cu urmatoarea intrebare...pe ce perioada se acorda stimulentul de insertie, raportat la noua lege din 1 iulie 2016? Acolo este precizat ca se poate cere cu cel putin 60 zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului. Sotia mea o sa termine concediul postnatal pe 08 septembrie 2016, dupa care se va intoarce le locul de munca. Va primi stimulentul de insertie timp de aproape 3 ani? Daca nu, pe ce perioada se acorda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 15 Noiembrie 2016
Buna seara,Eu m-am angajat cu 3 luni ca copilul sa faca doi ani si am băgat dosar pt stimul de insertie, între timp am demisionat de la locul respectiv de munca si m-am angajat in alta parte imediat. Întrebarea mea este daca am 2 zile nelucrate(fara contract) mai pot beneficia de stimul? Va multumesc
Pentru cele doua zile nu beneficiati de stimulentul de insertie, insa cel mai bine este sa intrebati la ANPIS/AJPIS.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: o salariata care tocmai a nascut, se afla in concediu medical sarcina si leuzie, cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Ccc luna aferenta tatalui CATIS CATIS Vreau sa ma intorc pe1 septembrie la munca (CCC-ul meu de 2 ani se termina pe 15 ianuarie 2017). Tatal ar trebui sa intre in luna lui de concediu la 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pet65 pet65 as dori daca se poate sa aflu cu cat timp inainte de expirarea concediului postnatal de 1 an trebuie sa se prezinte sotia la serviciu pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)