avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plasare de antena
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plasare de antena

Buna ziua, la scara vecina a blocului in care locuiesc au fost plasate cu doi ani in urma doua antene de dimensiuni foarte mari (nu cunosc la ce folosesc, banuiesc ca au legatura cu telefonia mobila) al caror efect a devenit in ultima vreme nefast. Antenele bruiaza orice semnal telefonic si foarte multi vecini s-au confruntat cu insomnii si dureri de cap. As dori sa stiu in ce conditii se pot plasa asemenea antene pe acoperisul unui bloc, la ce distanta de blocurile din jur si ce pot face locatarii care sunt deranjati de aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: danionionescu , utilizator 18:28, 13 August 2016
Cateva date despre influenta asuora sanatatii locatarilor gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/art... /
Comentarii despre subiect gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for... /
Multumesc pentu articol, este foarte interesant. Am retinut urmatorul paragraf:

Unele instante au dispus demontarea antenelor GSM, montate pe blocuri de catre firmele de telefonie mobila, fara acordul tuturor locatarilor.

Sa speram ca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antene telefonie mobila pe bloc elyke elyke Buna ziua daca putet sa ma ajutati Am cuparat un apartament la etajul 10 era un antena de telefonie acolo cu contract de 10 ani de 2 ani locuiesc acolo si sa ... (vezi toată discuția)
Acordul montarii antenelor in strainatate andrei_druski andrei_druski Buna! Am si eu niste nelamuriri... doresc sa montez o antena pe acoperisul blocului( in Italia) doar ca nu primesc acordul cum ca locatarii nu ar fi de acord ... (vezi toată discuția)
Antena acoperis Pashpix Pashpix am un caz asemanator, referitor la dreptul de folosinta al acoperisului. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul I, iar anul trecut am contribuit, la ... (vezi toată discuția)