avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit bancar ajuns in situatia de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Credit bancar ajuns in situatia de executare silita

Buna ziua, am doua credite la o banca la care am ramas restant din luna ianoarie a acestui an, creditele in valoare de 75000 ron respectiv 2200 ron restanta totala este de2134,34 respectiv 1800 ron, precizez la primul credit suma totala de plata este 13100ron iar la cel de al doi-le 3933ron.anul trecut am fost nevoit sa plec din tara pt a cauta de lucru moment in care am luat legatura cu cei de la banca spunand-ule situatia in care sunt,acestia m-au pus in legatura cu un reprezentant de la recuperare, in urma discutiei cu aceata(telefonic) ma asigurat ca exista doar o singura problema acera de a primi penalitati de intarziere, in rest nu e nimic grav, urma sa i anunt atunci cand puteam sa trimet bani. Acum cateva zile am primit in tara o instintare de executare silita a bunurilor mobilrle si imobile pt recuperare prejudiciului, intrebarea mea este, poapte executa bunurile mobile sau imobile??? in conditiile in care aceste credite sunt credite de consum fara ipoteca, dar la care am platit si platesc asigurare de viata la aceeasi banca. Precizez locuinta este inregistrata si ca sediu PFA.Cu respect, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: flocanelu , utilizator 22:28, 20 August 2016
Vedeti pe acest portal,raspunsul pe care l-am dat doamnei marianastamate cu subiectul - Contestatie executare silita credit contractat in 2004 - si cautati Decizia nr. 9 din 04.04.2016 data de Inalta Curte da Casatie si Justitie obligatorie pentru toate Instantele si consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita pt descoperire de cont curent word12 word12 buna si mai am o problema destul de complicata zic eu si nu prea exista pe forum aceasta problema... acum un an jumate am scos din banca 3 salarii si la scurt ... (vezi toată discuția)
Imobil scos la licitatie de catre banca Rhiann Rhiann buna ziua(seara).Poate scoate la licitatie banca imobilul in care locuiesc ..avand in vedere faptul ca am luat un credit bancar dar nu am girat sau garantat cu ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata (credite restante) adrian_2012 adrian_2012 Buna,ma numesc Adrian doresc sa primesc cateva raspunsuri cu privire la 2 credite pe care le am la banci. In anul 2005 am solicitat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)