avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mentionarea in cererea de chemare in judecata a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mentionarea in cererea de chemare in judecata a numarului de inmatriculare in registrul comertului

In cererea de chemare in judecata trebuie mentionate in afara de nume si adresa, mai multe date despre institutia angajatoare..........numere de identificare de la Registrul comertului. De unde si prin ce modalitate pot afla aceste date ?
De la ORC dacă nu aveți contract.
Formulati o cerere le ORC,art.194(a)NCPC, prevede aceasta obligatie in masura in care sunt cunoscute de reclamant,numai lipsa elementelor prevazute de art.196(1) NCPC este sanctionata cu nulitatea.
Am contract dar nu este mentionat acolo. Am si o fisa fiscala, este numarul trecut acolo?

""Numai lipsa elementelor prevazute de art.196(1) NCPC este sanctionata cu nulitatea" - vreau sa formulez cat mai corect, complet, clar si documentat cererea.

Ultima modificare: Duminică, 14 August 2016
goplanet, utilizator
Aşa cum vi s-a spus mai sus, numărul de înmatriculare în registrul comerţului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice se trece în cererea de chemare în judecată numai în măsura în care este cunoscut de reclamant. Puteţi să scrieţi "Precizez că nu cunosc numărul de înmatriculare în registrul comerţului al pârâtului" şi nu veţi avea nicio problemă.
Aruncati o privire pe stampila aplicata pe contractul individual de munca de catre angajator.
Poate aveti noroc si gasiti acolo informatiile pe care le cautati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata csabled csabled Cererea de chemare in judecata trebuie sa cuprinde in mod obligatriu datele de idetificare a paratului? Nu stiu nici domocoliul nici alte date ale paratului ... (vezi toată discuția)
Informatii minime pentru a da in judecata lawcomp lawcomp Buna ziua, care sunt informatiile minime pentru a da in judecata pe cineva. Pana acum am: nume, numar telefon, oras, dar nu adresa completa. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Problema legata de procedura prealabila cezarad cezarad Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Intr-un dosar civil in care am chemat pentru raspundere delictuala o societate comerciala in solidar cu administratorii ... (vezi toată discuția)