avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz acord pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz acord pasaport minor

buna ziua! as dori sa ii fac pasaport copilului meu dar mama acestuia nu vrea,mentionez ca suntem divortati la notar in anul 2012 si custodia minorului este comuna! cum pot sa procedez? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:06, 16 August 2016
eu cred ca sotia,incalca drepturile copilului.poate vrea sa o luati si pe ea.e doar un sfat
Nu va rămâne decât calea instantei.
Dacă aveți dreptul de a petrece timp cu copilul aveți șanse la judecata.
Nu trebuie sa fiți prezenți la judecata și aveți dreptul de a fi reprezentat de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru minor fara acordul unuia din parinti Zipolina Zipolina Buna ziua! Am tot citit pe net diverse informatii legate de acest subiect insa nimic nu m-a lamurit pe deplin. Sunt divortata de 3 ani, in urma casatoriei a ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor yo_aura yo_aura Buna ziua.am si eu mai multe intrebari.Am intentat divort in 2012,am un copil acum invarsta de 5 ani cu grad grav de handicap.Pana la ora asta am primit o ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului virgo19 virgo19 Buna ziua, Este adevarat ca, conform noului cod civil, nu se mai incredinteaza minorul doar unuia dintre parinti, ci se exercita numai custodie ... (vezi toată discuția)