Buna ziua. Doresc sa ma lamuriti si pe mine intr-o situatie legata de cotizatia pentru concediul crestere copil. M-am intors din ccc in august 2016 si doresc sa raman insarcinata din nou , daca raman insarcinata in luna noiembrie si stau inca 8 luni in firma, se cotizeaza catre stat 1 an de zile pentru a putea sa beneficez in continuare de alt ccc? (august -iulie2017).-se fac fix 12 luni ? Si as vrea sa va mai intreb un aspect ,in aceste 6 luni de la intoarcerea din ccc de la primul copil angajatorul este obligat sa ma tina la locul de munca, daca eu il anunt ca sunt din nou insarcinata in luna a 4-a de cand m-am intors respectiv in luna noiembrie /decembrie este obligat sa ma tina in continuare pe acelasi post in companie pana cand se naste cel de-al doilea copil? Va multumesc pentru raspuns!
1. - Dupa ce reluati activitatea din CCC1 angajatorul nu va poate concedia timp de 6 luni decat in cazul in care firma intra in faliment sau reorganizare judiciara (stabilite prin hotarare judecatoreasca).
- De asemenea nu va poate concedia nici perioada cat sunteti gravida daca anuntati pe angajator in scris despre aceasta si atasati o adeverinta de la medicul de familie care sa ateste starea de graviditate.
2. - Pentru a beneficia de CCC2 nu este nevoie sa lucrati inca 12 luni deoarece in cele 12 luni eligibile intra si perioada in care ati fost in CCC1.