avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Specimen de semnatura
Discuție deschisă în Traduceri

Specimen de semnatura

Buna ziua!

Suntem o firma noua de traduceri.

Spuneti-mi va rog: cine trebuie sa aiba specimen de semnatura la notariate: firma de traduceri sau fiecare traducator din firma in parte?

multumesc
fiecare traducatr in parte!!! cine are autorizatie de traducator eliberata de MJ firma?! sau personele fizice ca indeplinesc servicii de traducator autorizat....????
Firma poate avea autorizatie de traducator?
Cu riscul de a pune intrebari proaste trebuie totusi sa ma lamuresc...
Firma poate pune chiar ea stampila pe documentele traduse?
Cum se face deobicei?
Multumesc
cum sa aiba firma? firma e un srl ...autorizatia se da pe traducator... firma e traducator.???!!!..
pe documnetele traduse se pune STAMPILA TRADUCATORULUI AUTORIZAT DE MJ.
SRL UL NU ESTE TRADUCATOR AUTORIZAT DE MJ
SRL UL ISI PUNE STAMPILA PE DOCUMNETELE CONTABILE ALE FIRMEI....SI PE ALTE DOCUMENTE ALE SOCIETATII...
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2016
ContSters338589, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sã fac dupã obþinerea autorizaþiei? ContSters218365 ContSters218365 Buna ziua! Am tot citit si m-am tot documentat pe internet, insa nu am resut sa ma lamuresc. Acum 2 saptamani am primit autorizatia de traducator de la MJ si ... (vezi toată discuția)
Certificare traduceri trimise prin e-mail - protejare conþinut. lacrima2 lacrima2 Buna ziua, Sunt traducator PFA. Pentru traducerile trimise prin e-mail unei firme din alt oras, trebuie sa-mi pun semnatura pe documentul tradus? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Firma de traduceri cu practici neortodoxe - contra legii! Wannah Wannah Buna seara! Doresc sfaturi pertinente pentru ceea ce am sa povestesc mai jos: Se prezinta urmatoarea situatie: Am colaborat cu o firma de traduceri in trecut ... (vezi toată discuția)