avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copii legalizate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copii legalizate

Guvernul a hotarat sa nu mai existe copii legalizate, Ministerul Educatiei a adoptat acest lucru, insa la admitere la universitati, pe site-urile lor inca scriu la acte necesare despre copii legalizate la tot felul(ex:certificat de nastere). E normal asa ceva ?
Fie siturile respective nu sunt actualizate,fie functionarii din minister nu cunosc schimbarile aduse legislatiei sau varianta cea mai nefericita care se intampla frecvent in tarisoara noastra fiecare functionar isi permite sa interpreteze cum doreste legislatia existenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! adoptie major! augustadaniela augustadaniela Am fost adoptat acum la varsta de 19 ani de catre tatal meu care ma crescut! Binenteles la cererea mea si cu acordul lui! Acum am inceput procedurile de ... (vezi toată discuția)
Amenda formular retur andrei_ionut andrei_ionut Am primit amenda pentru ca nu aveam pe site la conditiile de retur specificat de existenta unui formular de retur si descarcarea acestuia conform O.U.G. ... (vezi toată discuția)
Master la universitatea politehnica din milano Iulia-Andreia Iulia-Andreia Buna, Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde ... (vezi toată discuția)