avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii internare in camin pentru batrani privat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii internare in camin pentru batrani privat

Am internat-o acum doua luni pe mama mea (91 ani) intr-un camin de batrani privat, aflat in sectorul 3. Diagnosticul este de Alzheimer. Pentru a-i obtime un certificat de handicap, am mers la sectorul 4 cu toate actele necesare (computer tomograf, scrisoare medicala etc). Mama nu poate fi transportata, din cauza schimbarilor de comportament, deci in mod normal, comisia ar trebui sa se deplaseze la acel camin. Mi s-a spus insa ca dosarul nu poate fi primit deoarece va trebui sa-i fac viza de flotant in sectorul 3 (cand m-au anuntat lucrul acesta , functionarele vorbeau intre ele ca acest camin este inchiriat de la un proprietar... Deci, era limpde ca nu se putea face asa ceva.. Mi se pare mai intai ilogic, apoi ilegal...Cum sa-i faci cuiva viza de flotant in alt sector, cand locuieste in Bucuresti? Daca o internam la Balotesti, Voluntari sau in alta parte, era necesar sa-i schimb buletinul de Bucuresti? Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt tutorele mamei impbilizata la pat si internata ... StelutaStell StelutaStell Buna ziua, Sunt tutorele mamei impbilizata la pat si internata la un camin de batrani din Popesti Leordeni, eu stau in sector 4 iar adresa mamei din buletin ... (vezi toată discuția)
Spitalul refuza eliberarea de copie dupa analize ContSters115847 ContSters115847 Buna ziua. O cunostinta a avut copilul de un an si trei luni internat intr-un spital de stat din Bucuresti. printre alte analize s-a facut si un \" computer ... (vezi toată discuția)
Boala alzheimer - incadrare in grad de handicap ani.nastase ani.nastase poate un bolnav de alzhaimer sa beneficieze de indemnizatie de handicap,fiind depistata boala recent diagnosticul fiind de , dementa alzhamer faza usoara ... (vezi toată discuția)