avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Spitalul refuza eliberarea de copie dupa analize
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Spitalul refuza eliberarea de copie dupa analize

Buna ziua. O cunostinta a avut copilul de un an si trei luni internat intr-un spital de stat din Bucuresti. printre alte analize s-a facut si un " computer tomograf 3d". la externare a primit doar biletul de iesire din spital. mama copilului vrea sa afle si o alta opinie privind diagnosticul si a cerut o copie dupa CT. I s-a refuzat acest lucru. I s-a spus ca trebuie sa aduca ordin judecatoresc daca vrea copia. E normal asa ceva? Ce poate sa faca pentru a primi copia dupa CT.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
ContSters115847, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters115847 , utilizator 17:51, 27 Noiembrie 2010
Sa mearga la un avocat sa-i faca aceasta solicitare prin cabinet dupa care daca va primi acelasi raspuns sau nu va primi nici un fel de raspuns se poate adresa instantei.Nu ati specificat daca spitalul este particular sau de stat.Poate sa faca si o plangere la protectia consumatorilor.
Va multumesc pentru raspuns. Spitalul este de stat. Nu mi se pare normal sa refuze eliberarea analizelor. In fond, ele sunt platite din asigurarile noastre de sanatate. In plus, un CT la un copil nu se poate face asa, oricand, oricum. Exista radiatii, deci sunt riscuri. Spitalul nu ar trebui sa tina secrete aceste documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca MPO MPO Buna ziua, In data de 06.03.2015 am suferit un accident de munca din urma căruia m-am ales cu o fractura la nivelul genunchiului stâng. După 3 ... (vezi toată discuția)
Pacientul internat are acces la rezultatul analizelor medicale? Fanrel Fanrel SUNT INTERNAT IN SPITAL. MI SAU FACUT ANALITA DE SANGE.SUNT INDREPTATIT SA SOLICIT VIZUALIZAREA ACESTOE REZULTATE? REFERITOR LA REZULTATUL TOMOGRAFIEI ... (vezi toată discuția)
Se poate vorbi de malpraxis? GreyHound GreyHound Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. In luna decembrie bunica mea a fost internata la Spitalul Judetean de urgenta Braila ... (vezi toată discuția)