avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt tutorele mamei impbilizata la pat si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt tutorele mamei impbilizata la pat si internata ...

Buna ziua,
Sunt tutorele mamei impbilizata la pat si internata la un camin de batrani din Popesti Leordeni, eu stau in sector 4 iar adresa mamei din buletin este in sectorul 6, cei de la Asistenta Handicap sector 6 sustin ca nu imi pot da pensia de handicap decat daca imi fac viza de flotant pe sector 6, Apartamentul din sectorul 6 este pe numele meu(unde are mama adresa) dar nu mai sta nimeni acolo.Este legal sa imi cera viza?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:09, 11 Iulie 2022
viza de flotant trebuie sa fie cu adresa azilului ca acolo sta ( probbail ca are deja viza pusa si de aia nu mai luati de la sectorul 6) si sa mutati dosarul de handicap la popesti
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu si-a pierdut buletinul.in prezent este internat la ... argintaru argintaru Tatal meu si-a pierdut buletinul.In prezent este internat la un Camin de batrani in Popesti Leordeni. El are domiciliul in Sectorul 4. La Sectia de Politie Mi ... (vezi toată discuția)
Conditii internare in camin pentru batrani privat artiul46 artiul46 Am internat-o acum doua luni pe mama mea (91 ani) intr-un camin de batrani privat, aflat in sectorul 3. Diagnosticul este de Alzheimer. Pentru a-i obtime un ... (vezi toată discuția)
Buletin 14 ani Popescu Tudor Popescu Tudor Buna ziua, In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)