avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal meu si-a pierdut buletinul.In prezent este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal meu si-a pierdut buletinul.In prezent este internat la ...

Tatal meu si-a pierdut buletinul.In prezent este internat la un Camin de batrani in Popesti Leordeni. El are domiciliul in Sectorul 4.
La Sectia de Politie Mi s-a comunicat ca actele pt. un nou buletin trebuiesc depuse in Popesti Leordeni . Eu doresc sa-i fac buletinul pe vechea adresa din Sectorul 4, unde este propietar pe un apartament si unde a locuit 70 de ani pana sa fie internat la camin.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt tutorele mamei impbilizata la pat si internata ... StelutaStell StelutaStell Buna ziua, Sunt tutorele mamei impbilizata la pat si internata la un camin de batrani din Popesti Leordeni, eu stau in sector 4 iar adresa mamei din buletin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!tata ... Kertesz Anna Kertesz Anna Buna ziua as dori sa ma lămuriți cu o problemă a soțului.!Tata a decedat de 17 ani am ramas trei frati ,mama s a recasatorit iar acum 12 ani a decedat a ... (vezi toată discuția)
Buletin 14 ani Popescu Tudor Popescu Tudor Buna ziua, In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)