avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înșelătorie RDS&RCS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înșelătorie RDS&RCS

Buna ziua.

In data de 14.06.2016 am încheiat la domiciliu printr-un agent rds&rcs pe nume un contract de furnizare servicii prin care după spusele lui urma ca în maxim 2 săptămâni să primesc tableta oferită cadou conforn promoției oferită de acest furnizor si in care nu scrie ca trebuie sa aștept pentru a primi produsul.Conform promoției mă oblig să închei contractul pe 2 ani pentru a primi această tableta.Au trecut 2 luni și sunt în continuare aburit la telefon ca inca nu sunt pe stoc si ma vor contacta ei.Ma las păgubaș si as vrea sa stiu daca pot rezilia acest contract fără despăgubiri sau alte clauze pentru neîndeplinirea obligațiilor din oferta sau pentru faptul că contractul meu lăsat de agent nu are nici un număr dat,nu are stampila si nu are toate semnăturile mele.

Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:45, 16 August 2016
aba1011 a scris:

contractul meu lăsat de agent nu are nici un număr dat,nu are stampila si nu are toate semnăturile mele

Agentul s-a asigurat sa obtina semnatura dv pe exemplarul sau de contract !
Parcurgeti atent prevederile contractului incheiat si daca este stipulat concret termen de livrare tableta 2 saptamani,aveti dreptul sa solicitati rezilierea contractului
Dar...in contract nu sunt trecute termene livrare .produse promotie,este un contract cadru ,de regula cu clauze asiguratorii pentru furnizorul de servicii

În contract nu scrie absolut nimic despre promoție sau termene.Oferta există pe site ca dovada si nu e nimeni atât e dorit de serviciul lor ca sa semneze pe 2 ani fără beneficii. Totusi un contract ca să fie în regulă trebuie să fie semnat si stampilat complet în dublu exemplar sau nu?Cu siguranță pe al lor o să apară și ștampila si un număr de contract,dar totuși nu este același cu cel lăsat mie pentru că al meu este incomplet.Nu prea m-am lămurit dacă pot rezilia contractul având în vedere că nu am beneficiat de nici o oferta iar toate taxele de instalare aferente au fost achitate de mine.De ce as sta 2 ani?
Parcurgeti procedura prealabila si notificati oficial operatorul de servicii ca urmare nerespectarii conventiei privind acordarea promotiei,intelegeti sa reziliati contractul-fara achitarea de alte sume

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea fara taxe a abonamentelor la internet pirlog_mihai pirlog_mihai Am un contract cu firma RDS-RCS incheiat pe data de 28/09/2012 pe o perioada de 18 luni,in primele 6 luni beneficiind de o reducere de 50% din pretul normal al ... (vezi toată discuția)
Factura de servicii emisa fara contract clascu clascu Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea problema: Am avut un contract pentru livrare servicii de internet incheiat intre firma mea si firma Airbites, ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament nou rcs rds persoana juridica IoanaJR IoanaJR Buna seara, Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania \\"RCS RDS\\". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un ... (vezi toată discuția)