avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Consecinte Cec fara acoperire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Consecinte Cec fara acoperire

Am dat unui furnizor la sfarsitul lunii mai 2 cecuri.
Cu doua zile inainte de data scadenta i-am trimis o comunicare in care il anunt ca nu dispun de bani pentru a acoperi cecurile si rog sa imi acorde un alt termen de plata. A primit comunicarea, i-a dat nr de inregistrare...nu am stabilit o data anume in care sa fac plata. A inteles pana acum ca nu am incasat nici eu, ca sa ii pot plati lui. Acum zice ca o sa prezinte cecurile la banca. Daca o sa faca asta, ce urmeaza? Care e "procedura"? Banca anunta politia? Apoi?? #-o
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 16:03, 16 August 2016
Intrati in interdictie bancara si timp de un an nu mai puteti efectua operatiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cecuri nerecuperate? cum fac? iulian2008 iulian2008 Buna ziua, Am si eu o problema ciudata. Anul trecut in decembrie am facut o comanda la un furnizor . I-am dat 2 cecuri in valoare totala de 4000 RON scadente ... (vezi toată discuția)
Intrebare Canon01 Canon01 daca am avut un incident de plata cu un cec-lipsa total[ de disponibil in cont-ulterior mai pot efectua operatiuni prin cont daca m[ aflu in interdictie ... (vezi toată discuția)
Cec vs bilet la ordin cristiursa cristiursa care este diferenta dintre biletul la ordin si cec sau nu e nicio diferenta (vezi toată discuția)