avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare

daca am avut un incident de plata cu un cec-lipsa total[ de disponibil in cont-ulterior mai pot efectua operatiuni prin cont daca m[ aflu in interdictie bancara?
Am alte cecuri lasate ca si garantie la diferite firme si desi acum am disponibil in cont nu stiu daca pot face operatiuni prin cont
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Canon01 , utilizator 15:21, 24 Ianuarie 2010
Sunteti in interdictie bancara, asa ca vi se interzice efectuarea de operatiuni bancare. Posibil sa incasati daca aveti de incasat dar nu veti putea dispune alte operatiuni.
dar pot plati celelalte cec-uru cu disponibilul din cont?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec emise ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)
Restituire file cec robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Un partener de afaceri ne-a solicitat sa ii returnam toate filele cec pe care ni le-a inmanat, pentru plata la termen a produselor livrate, intrucat ... (vezi toată discuția)
Cec garantie in alb - penal sau nu? Cent Cent Cand un cec introdus la plat si pt care nu am avut bani dar a fost lasat lasat garantie in alb devine un caz penal si cand nu? (vezi toată discuția)