avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debit neachitat ....deces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debit neachitat ....deces

daca cineva a avut debit neachitat reprezentand credit pe baza de buletin la o firma recuperatoare si ulterior a decedat , firma recuperatoare sau executorul silit se vor intoarce asupra sotiei sau a copiilor defunctului .Defunctul nu are nimic pe numele lui ca bunuri mobile sau imobiliae. Multumesc.
Dacă nu au moștenit bunuri, nu vor plăti nici datoriile decedatului.
Firma de recuperare se putea indrepta impotriva familiei in ipoteza in care acestia acceptau succesiunea defunctului mostenind odata cu eventualele bunuri si obligatiile.Daca defunctul nu are bunuri atunci nu dezbateti succesiunea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata decedat credit neachitat Mihaela Murgoci2017 Mihaela Murgoci2017 Buna seara, Tatal meu a decedat si are un credit dat catre firma de recuperari . Ce se intampla acum ? Multumesc (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana care a decedat ulterior Ing3ras Ing3ras Buna ziua, Am nevoie de sfaturile dumneavoastra in urmatoarea problema : Am girant la banca pentru o linie de credit cu un imobil, cel care avea credit a ... (vezi toată discuția)
Moștenesc și creditul soției? eu nu am semnat nimic la refinanțarea lui, pot fi obligat să-l plătesc? ContSters463231 ContSters463231 Daca sotia a facut o refinantare la bcr primind salariul pe card la aceasta banca,,eu sunt obligat sa-i platesc creditul? Ea a decedat de cancer. Eu nu am ... (vezi toată discuția)