avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA locuinta licitatie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA locuinta licitatie

As dori sa cumpar la licitatie o locuinta (casa + teren) terminata in proportie de 80%. Casa este in stadiul acesta de aprox 5 ani - firma a intrat in insolventa de atunci.As dori sa stiu daca in acest caz mai trebuie platit tva de 20% sau nu.

Multumesc,
Dan

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta de la parinti simcr simcr Subiect: Cumparare locuinta de la parinti Buna ziua, Cum as putea sa procedez in urmatoarea situatie: Parintii mei au in posesie un teren pe care am ... (vezi toată discuția)
Trecere imobil de pe srl pe pf dtur dtur Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar fi cea mai ieftina metoda pentru a trece un imobil detinut de SRL, pe proprietar persoana fizica - persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie publica shumi84 shumi84 Buna ziua Sunt nou in domeniu si nu am mai participat niciodata la o licitatie publica. Doresc sa particip la licitatia unui apartamentu care a fost scos la ... (vezi toată discuția)