avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie excavare pietris
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie excavare pietris

buna ziua!
tin sa precizez ca avem autorizatie de excavare a pietrisului pe raul Siret obtinuta de la mediu pana in anul 2020.
autoriztia de la apele romane a expirat si am facut documentele pentru obtinerea unei noi autorizatii, dar la mediu imi cere o revizuire a autorizatiei de la Natura 2000. Saptamana aceasta mi-a spus cineva ca, conform unui articol(nu stiu care), daca autorizatia e valabila nu-mi trebuie aceasta revizuire. Am toata documentatia facuta cheltuind o groaza de bani, dar nu pot inainta din aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 19:14, 21 August 2016
Înaintați Mediului o petiție prin care solicitați temeiul legal pentru această revizuire. În funcție de răspuns puteți proceda la alte demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie iarina_73 iarina_73 BUna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor intocmit de catre Apele ... (vezi toată discuția)
Acte necesare-dosar-in vederea obtinerii autorizatiei de mediu ContSters109653 ContSters109653 Ce trebuie sa contina un astfel de dosar ?(restaurant>100 locuri) multumesc (vezi toată discuția)
Scutire autorizatie mediu spalatorie auto Jakab Béla Jakab Béla Bună ziua Dețin o spălătorie auto și expira autorizația de mediu în martie 2020 Înainte de expirare trebuie să depui Cu 45 documentele necesare ... (vezi toată discuția)