avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperis bloc

as dori sa stiu daca este obligatoriu sa torn centura de beton pe bloc,in proiect scrie ca trebuie dar as dori sa stiu daca se poate face si altfel ca constructorul nu mia spus de aceasta centura si acum locatarii nu mai vor sa dea bani si pentru turnarea centurii
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:46, 17 August 2016
Daca in proiectul tehnic este prevazut executarea centurii,aveti obligatia sa respectati proiectul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construiesc o casă și doresc să folosesc beton de la o stație. unde și cum îl pot analiza, ca să fiu sigur că primesc ce plătesc? laurentiuu laurentiuu Construiesc o casa si doresc sa folosesc beton de la o statie. Ce trebuie sa primesc de la statia de beton in afara de factura si certificatul de garantie? Eu ... (vezi toată discuția)
Demolare acoperis aselajusto aselajusto Demolare acoperis , locuiesc intr -un bloc turn la etajul 7 din 10 , dea lungul anilor sa facut de circa 3 ori acoperis pe bloc de fiecare data facanduse ... (vezi toată discuția)
Modernizare gard metalic in jurul blocului- sector 3 Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua, as dori sa stiu daca asociatiile din Sector 3, la modernizarea ( bordura mai inalta cu aceeasi plasa metalica) gardului din jurul blocului au ... (vezi toată discuția)