avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model contract de munca 2h
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model contract de munca 2h

Buna ziua , urmeaza sa imi deschid o firma de curatenie imobiliara si as dori sa stiu care este salariu minim pe care il pot oferi la un contract de 2h , si daca este posibil sa primesc un model de contract de munca pentru 2h sau de fisa postului pentru persoanele care urmeaza sa le angajez la curatenie. Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 20 Septembrie 2016
Din pacate nu mi se deschide acel link ...:-/
Contractul in cauza ar trebui sa fie completat cu : situatiile in care poate inceta , ce se intampla in caz de neexecutare , solutionarea litigiilor dintre parti etc.
cam ca acesta? multumesc mult de ajutor !
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2016
farcaselmircea, utilizator
Este mult mai bine acesta decat precedentul , dar tot mai trebuie sa adaugati situatiile in care se poate inceta contractul .

Alte discuții în legătură

Contract prestarii servicii si administrator la aceeasi firma ciumagcatalin ciumagcatalin Buna ziua, Lucrez la o firma de IT unde pe langa contractul de munca cu titlul de Manager Proiect Informatic detin si functia de administrator (fara parti ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Sunt numit Administrator societate comerciala in actul constitutiv al unei firme, si am si contract de munca pe acelasi post. Daca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Contracte, plati si taxe pt angajarea de personal la asoc. de prop. MrCod MrCod Din legea 230/2007 si HG1588/2007, plus alte informatii de la ANAF, avem concluzia ca in situatia in care nu se lucreaza cu firme, o asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)