avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul Pensie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o problema de pensinare.
Tatal meu inca lucreaza ca sudor, grupa II (care probabil i se vor mai adauga niste ani la vechime).
Sa ma ajutati si cu calculul pentru anii lucrati in Italia, cu contract de munca.
Avand in vedere vechimea de mai jos cand poate iesi la pensie (in oricare forma aticipat sau la termen).
Barbat, nascut 03.11.1960 cu vechimea detaliata mai jos:

Vechime
1) 2 ani si 4 luni (Intreprindere Industrie Bucuresti 12.1977-03.1980 )
2) 2ani (Armata Marina Constanta 09.80-09.82 )
3) 21 ani si 7 luni (Intreprindere Industrie Locala 12.1982-07.2004)
4) 2 ani 5 luni (Intreprindere Locala 09.2004 - 01.2007)
5) 9 ani si 7 luni (Intreprindere Italia 01.2007 - Prezent)

Va multumim!!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:08, 18 August 2016
Clarificati anii de grupa.
Grupele superioare de munca au fost pana la 31/03/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa i si ii de munca si calcul varsta pensionare anastancu anastancu Buna ziua, Va deranjez cu o problema de pensinare pentru ca si anul trecut m-ati ajutat intr-o problema asemanatoare privind pensionarea mamei ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am lucrat în românia 9 ani și 7 luni în grupa ... Suvac Florin Suvac Florin Bună seara, Am lucrat în România 9 ani și 7 luni în grupa 1 de muncă (100%),am cumulat 4 ani și 5 luni grupa, am 2 ani armata la Marina și 24 ani de ... (vezi toată discuția)
Grupa i pentru pensionare marybujiuta marybujiuta Va rog sa ma ajutati cu calculul pentru reducerea varstei de pensionare: cand ar trebui sa depun dosarul de pensionare? sunt nascut 11 feb 1962 am vechime ... (vezi toată discuția)