avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamuriri..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamuriri..

buna ziua! cine imi poate da mai multe detalii referitor la modificarile privind investirea cu formula executorie, am inteles ca se constituie un dosar special pt asta.... sa inteleg ca au fost modificate prevederile art. 374 c. proc civ.???? va multumesc pt eventualele raspunsuri!!!!
Cel mai recent răspuns: Catalin Mihalache , Avocat 16:46, 21 August 2009
Pai este un un dosar special pentru ca este o cerere adresata instantei dar se judeca in camera de consiliu, nu in sedinta publica.
Învestirea hotarării judecatorești cu formula executorie se face printr-o procedura necontencioasa, in care se verifica aspectul formal al hotararii. Asupra cererii de investire instanta se pronunta printr-o incheiere. Nu au fost modificate prevederile art. 374 Cod de Procedură Civilă, cel putin de curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin sims sims ma confrunt cu problema biletelor la ordin refuzate de banca. executorul m-a trimis sa le depun la instanta pt investire cu formula executorie. m-am conformat, ... (vezi toată discuția)
Cerere investire cu formula executorie 70iana 70iana Buna ziua, Am depus o cerere pentru investirea cu formula executorie a unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva si irevocabila pronuntata de Curtea de ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie Marcel Mihalache Marcel Mihalache Contractul de credit bancar, care are mentiunea \"prezentul contract reprezinta titlu executoriu\", pentru a putea fi executat si inainte de cererea de ... (vezi toată discuția)