avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs cu interventii service repetate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs cu interventii service repetate

Buna,

Am cumparat o usa de intrare acum 2 ani (cu garantie 5) la care am avut deja aproximativ 7+ interventii tehnice din diverse motive si se pare ca mai urmeaza una. Toate aceste interventii sunt consumatoare de timp si bani pentru ca trebuie sa fiu acasa si nu la servici (+altele).

As dorii sa stiu ce drepturi am daca am un produs cu asa multe defecte (sau poate service-ul e incompetent in a le rezolva).

Pot sa cer schimbarea totala a produsului cu unul de acelasi tip?
Pot sa cer schimbarea totala a produsului cu un produs de alt model (alt tip de usa) ?
Pot sa cer banii inapoi ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs lauricafl lauricafl Buna ziua. Am urmatorul caz. La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)
Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)
Comerciantul refuza returnarea banilor sau schimbarea produsului ! gabi03 gabi03 Am dat o comanda pentru cumpararea unui stick de memorie de pe un site on-line ([b]mediadot[/b]). In foarte scurt timp, un operator m-a contactat si mi-a spus ... (vezi toată discuția)