avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua.Ma aflu intr o situatie dificila.Am fost casatorit si am divortat in urma cu 3 ani relatie din care am un copil.Fosta sotie a plecat cu cea mica in urma cu 2 ani in Maroc cu aprobarea mea pe un an.De cand a plecat mi a intentat mai multe procese :custodie totala,custodie pana la 18 ani(plus vreo 3 in curs) plus recursuri pe care le a pierdut pe toate,acumulandu se o suma consistenta ca si cheltuieli de judecata pe care mi a zis ca nu vrea sa le plateasca.
Ea nu are bunuri in tara decat cardul personal pe care ii virez eu pensia.
Cum ar trebui sa procedez sa mi recuperez suma avand in vedere ca nu se va opri cu procesele(s a mai gadit la unu) deci alti bani?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: covasa_dan , utilizator 17:08, 21 August 2016
Banuiesc ca ati avut avocat angajat. Discutati cu acesta si depuneti o actiune in instanta in baza documentelor jusitificative emise. Problema este ca din moment ce nu are bunuri in Romania, sau conturi bancare, va fi foarte greu sa va recuperati sumele cheltuite.
Buna ziua.Are un cont in care ii virez eu pensia alimentara dar nu stiu daca are ceva pe el.Pot depune actiune pe acel cont?

Va mutumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara plătită la zi, exista motiv de executare silita?? filip2015 filip2015 Bună ziua! Fosta soție dorește sa mă execute silit, astfel încât sa i se livreze direct de către angajator banii de pensie alimentara!!. 1)Pot fi ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru divort si recuperare ceva palpabil :) preafericitul preafericitul Buna ziua, cer si eu niste informatii, poate este cineva care ma poate ajuta. Incerc sa zic cat mai explicit si cat mai pe scurt. Impreuna cu sotia sunt de 9 ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa neplata pensiei alimentare Elena2212 Elena2212 Buna seara. Am 18 ani, parintii mei au divortat in urma cu aproximativ 10 ani, iar eu am ramas in custodia mamei mele, cu care am plecat din apartamentul in ... (vezi toată discuția)