avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... preschimbare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

preschimbare carte de identitate

La preschimbarea cartii de identitate comunicarea privind divortul trebuie legalizata sau semnata la tribunal. Ea a fost trimisa prin posta.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:31, 22 August 2016
Buna ziua,

Hotararea instantei prin care s-a desfacut casatoria prin divort va este necesara in copie legalizata pentru schimbarea cartii de identitate.
Da, judecatoria va comunica prin posta sentinta, in schimb dvs. sunteti obligat sa va deplasati la judecatorie pentru a solicita inscrierea mentiunii de definitiv, dupa care o puteti folosi la schimbarea buletinului. Fara mentiunea ramas definitiv pe sentinta se presupune ca dvs. in termenul stabilit de lege puteati depune apel.
Ultima modificare: Luni, 22 August 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta pronuntata intr-un stat u.e. bep bep O sentinta pronuntata in Italia in care se desface casatoria dintre doi cetateni romani iar copilul este incredintat mamei, in ce forma trebuie prezentata la ... (vezi toată discuția)
Cineva ma poate ajuta? - schimbare carte identitate fara sentinta legalizata Myhael Myhael Am divortat in Spania si acum trebuie sa schimb buletinul pentru ca a expirat,fara sentinta legalizata nu se poate. (vezi toată discuția)
Stare civila [casatorie] Mari44 Mari44 am divortat pe data de 20,02,2015 hotararea judecatoreasca mi-a venit pe 19,03,2015 traiesc in concubinaj cu cineva. intrbarea mea pt d-voastra este;acum ... (vezi toată discuția)