avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cineva ma poate ajuta? - schimbare carte identitate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cineva ma poate ajuta? - schimbare carte identitate fara sentinta legalizata

Am divortat in Spania si acum trebuie sa schimb buletinul pentru ca a expirat,fara sentinta legalizata nu se poate.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:29, 21 Ianuarie 2017
Solicitati pentru inceput un CIP(carte de identitate privizorie). Daca ati divortat in Spania va trebui sa va adresati la starea civila unde a fost inregistrata casatoria pentru a vi se inscrie pe marginea actului de casatorie sentinta de divort. Sentinta va trebui sa fie definitiva, apostilata, tradusa si legalizata. Dupa obtinerea aprobarii de la DEPABD si inscrierea mentiunii veti solicita un nou certificat de casatorie cu mentiunea de divort inscrisa pe el. Dupa care solicitati o noua carte de identitate. Daca in cuprinsul sentintei nu se mentioneaza numele dvs. si al sotului dupa divort ori domiciliul copiilor minori, daca aveti, va trebui sa dati o declaratie pe proprie raspundere la notar cu privire la aceste aspecte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sentinta de divort din spania G Darie G Darie Buna ziua, Doresc sa înregistrez sentința de divort efectuat in Spania, in România deoarece am nevoie pentru a renova pașaportul Imi puteți spune va ... (vezi toată discuția)
Apostila certificat divort din austria DAN_ZISU DAN_ZISU Va salut cu respect pe toti ! Problema acestei \\"apostile \\" este veche , dar nu am gasit solutii clare , sper sa ma ajutati . Tribunalul din Iasi a ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului din spania helena71 helena71 buna ziua ,am divortat in spania si am mers cu sentinta de divort tradusa si legalizata in romania la primaria din comuna unde a avut loc casatoria , acolo ... (vezi toată discuția)