avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere al doilea copil

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie:
O salariata care se afla in concediu crestere copil pana la data de 12,09,2016 deci pana la data de 11,09,2016 inclusiv. In data de 15,05. 2016 a nascut al doilea copil.
Intrebarea mea este cu ce data fac incetarea suspendarii si in baza la ce document si cu ce data pot sa o inregistrez cu concediu pentru al doilea copil.
Intocmesc decizie de incetare a suspendarii cu data de 11,09,2016 (care este o zi nelucratoare - duminica) si de luni intra in cel de-al doilea ccc si intocmesc o alta decizie de suspendare sau cum ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:49, 19 August 2016
1. La cererea salariatei, la care adauga o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil, si prin care solicita intrarea in concediu crestere copil pentru al doilea copil (CCC2), ii faceti o prelungire a suspendarii contractului individual de munca (CIM) pana la data cand al doilea copil implineste 2 ani.

2. Decizia de prelungire a suspendarii CIM o puteti face la inceputul lunii septembrie cand faceti si inregistrarea in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatie pentru al doilea copil Luiza80 Luiza80 Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti ce acte trebuie sa depun pentru a primii indemnizatia pentru al doilea copil, primul copil implineste 2 ani pe 3 ... (vezi toată discuția)