avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina

Buna Xiua
in urma cu 5 ani am instarinat o masina care era trecuta pe numele meu unei cunostinte, urmand ca aceasta sa achite taxele gen impozit, rovigneta, etc, deoarece pretul masinii era ff mic si nu a dorit sa o transcrie pe el. dupa 5 ani acesta a vanduto la alta persoana, masina figurand tot pe numele meu, care intre timp mai posed 3 autovehicule. Persoana care a cumparat masina refuza sa faca transcrierea pe el, motivand ca nu asa s-a inteles cu vanzatorul,si ca atunci nu i-ar mai fi rentabila cumpararea. vanzatorul a zis sa ma inteleg cu cumparatorul, deoarece el a vanduto si nu il mai interseaza.ce sa fac?eu detin un PFA, dar fara activitate, mai am si 3 masini,din care 2 nefunctionale, ce urmeaza sa fie radiate fix asta mai imi si trebuie sa figureze pe mine la impozit.

Alte discuții în legătură

Transcriere drept proprietate autovehicul cu sechestru gunofbrixton gunofbrixton Buna seara! In data de 19.09.2023 am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica din Bucuresti, inregistrand copiile contractelor atat la DITL Sector ... (vezi toată discuția)
Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Amenda radar pt masina vanduta andrei_petrescu andrei_petrescu Buna ziua, Problema de care ma lovesc este urmatoarea: anul trecut, in 14 dec, am vandut masina proprietate personala unei persoane domiciliata in alt judet ... (vezi toată discuția)