avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cine tipareste cupoanele de pensii ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cine tipareste cupoanele de pensii ?

as dori sa stiu cine tipareste cupoanele de pensii sau mai precis daca acestea se executa la nivelul fiecarui judet sau se tiparesc centralizat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:31, 19 August 2016
Cupoanele de pensii se emit in fiecare luna de catre Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupoane de transport cfr pentru pensionari slujitoru slujitoru Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)
Plata pensie - restanta pt pers cu domiciliu in strainatate Alia121 Alia121 Buna ziua, Mama mea are domiciliul in strainatate si nu isi primeste pensia la timp si nici cupon de pensie. Decizia de pensionare i-a venit la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)